Háromdimenziós fénydekorációs motívumok: a "közönségmágnesek"

Az animált háromdimenziós fénydekorációs elemek nagyszerű "közönségmágnesek" tudnak lenni közterületeken, bevásárlóközpontoknál, fesztiválokon, rendezvényeken vagy akár esküvőkön is! Alábbi ajánlatunk egy kis ízelítőt ad az egyedi, különleges látvány- és fényhatással rendelkező, LED-es díszvilágítási termékeinkből. Kérjük, tekintse meg az animált fényeffektusokat!

A köztudatban egyre inkább elterjedt fénykábel és fényfüzér mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jégcsapfüzér, de a vizuális hatást fokozhatjuk az akár 3m feletti 3D-s monumentális fénydekorációs motívumokkal is. Az összképhez illesztve egy óriás fénydísz meghatványozza az élmény és látvány értékét.

Kiemelt ajánlatunk fókuszába két különlegesen látványos termék került, a Fontaine vízesés (GX826L) és a Vízsugarak (SLD144).  A szökőkút, vízesés effekteket utánzó fénydekorációs elemek közkedveltek városközpontok, terek, sétálóutcák vagy fesztiválok, karácsonyi, adventi rendezvények helyszínein, de plázák, forgalmasabb bevásárlóközpontok előtt is impozáns látványt nyújtanak.

További 3D-s fényelemek kapcsán az alábbi cikkeinket ajánljuk figyelmébe:

Monumentális fénydekorációis motívumok és esküvői fénydíszek

Fénydekorációs ötlete van? Mi megvalósítjuk, akár 3D-ben is!

És egy másik kedvelt "közönségmágnes"...

A BLACHERE-t érdemes választani

  • A háttér

  • A minőség

  • A bizonyíték

  • Tervezés és kivitelezés

A Blachere Illumination három kontinensen, a világon összesen 20 országában van jelen. A nemzetközi háttér biztosítja azoknak az egyedülálló termékeknek a megtervezését és gyártását, melyekkel látványos fénydíszbe tudja öltöztetni objektumát. A Fényfüzér oldal ezt szeretné bemutatni Önnek.

A minőségi és alapanyag-előírásoknak valamint a gondos termékellenőrzésnek köszönhetően a termékek értékesítése után kevesebb, mint 1%-os a garanciális igények bejelentése. Megrendelőink között tudhatunk olyan plázát, amely nyolc éve úszik fényárban díszfény-elemeinknek köszönhetően. A termékek minőségét erősíti, hogy a fények színhőmérséklete precízen, pontosan egységes, azok látványa önmagáért beszél.

A Blachere Illumination nyugaton igazolta már tevékenységének szükségességét. A kivitelezett látványok, tekintetet vonzó fények egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak az odalátogatókra, tömegvonzó hatásuk a gazdaságban is érezhető.

A Blachere Illuminationnél lehetősége van látványtervezésben gyakorlott csapatot segítségül hívni az egyedi terv készítéséhez. A gondos tervezést megvalósíthatja mérnök által vezetett kivitelező csapatunkkal, hogy maximális kényelemmel és biztonsággal jusson a kívánt fénydekoráció megvalósításához.

Ön itt van: Home Hírek Háromdimenziós fénydekorációs motívumok: a "közönségmágnesek"