Fénydekoráció

A kereskedelmi ingatlanok vagy akár azok a fesztiválok, amelyek jól használják a fényeket, több látogatót és ezzel több bevételt is vonzanak. A nemzetközi LUCI (Lighting Urban Community International) egyesület tanulmánya szerint a fény megsokszorozza a látogatottságot. Önmagában a karácsonyi díszvilágítások gazdasági haszna egy Budapest méretű városban elérheti a 115 milliárd forintot.

A fény vonzza a tekintetet, és ebből is adódik a jól ismert tény, hogy a fény „magához húzza” a tömegeket. Amikor pedig ezt tudatosan, műsoros bemutatóként, show-m?sorként alkalmazzák, a fény vonzereje megsokszorozódik. Európa egyik legmeghatározóbb fénydekorációs trendformálójaként a Blachere – a LUCI (Lighting Urban Community International) egyesület segítségével – folyamatosan vizsgálja  a fénydekoráció gazdasági és kulturális  hatásait.

A legutóbbi felmérés behatóan vizsgálta a világ 26 nagyvárosában szervezett rendezvényeket, közöttük a lyoni „Fête des Lumières”-t (Franciaország), az  „Osaka Hikari-Renaissance of  Light Festival”-t (Japán), a „Madellin Christmas Lighting”-ot (Kolumbia) és a Kanadában rendezett „Montréal en Lumière”-t. Az eredmények alátámasztják a fény tömegvonzását. Emelkedtek a bevételek, nőtt a turizmus, munkalehet?ségek jöttek létre, és a városkép is megújult. Tehát az összes vizsgált mutató pozitív eredményt hozott. A fény igen lényeges tényez? a kereskedelmi ingatlanoktól kezdve a rendezvényeken át a teljes városképet illetően.

Kérjük, tekintse meg a több mint 40 éves BLACHERE Illumination professzionális díszvilágítási termékeit, amelyek középületeken, irodaházakon, kereskedelmi ingatlanokon, de akár szakvásárokon és kiállításokon, rendezvényeken és esküvőkön is nagyszerű szolgáltatást nyújtanak.

 

A BLACHERE-t érdemes választani

  • A háttér

  • A minőség

  • A bizonyíték

  • Tervezés és kivitelezés

A Blachere Illumination három kontinensen, a világon összesen 20 országában van jelen. A nemzetközi háttér biztosítja azoknak az egyedülálló termékeknek a megtervezését és gyártását, melyekkel látványos fénydíszbe tudja öltöztetni objektumát. A Fényfüzér oldal ezt szeretné bemutatni Önnek.

A minőségi és alapanyag-előírásoknak valamint a gondos termékellenőrzésnek köszönhetően a termékek értékesítése után kevesebb, mint 1%-os a garanciális igények bejelentése. Megrendelőink között tudhatunk olyan plázát, amely nyolc éve úszik fényárban díszfény-elemeinknek köszönhetően. A termékek minőségét erősíti, hogy a fények színhőmérséklete precízen, pontosan egységes, azok látványa önmagáért beszél.

A Blachere Illumination nyugaton igazolta már tevékenységének szükségességét. A kivitelezett látványok, tekintetet vonzó fények egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak az odalátogatókra, tömegvonzó hatásuk a gazdaságban is érezhető.

A Blachere Illuminationnél lehetősége van látványtervezésben gyakorlott csapatot segítségül hívni az egyedi terv készítéséhez. A gondos tervezést megvalósíthatja mérnök által vezetett kivitelező csapatunkkal, hogy maximális kényelemmel és biztonsággal jusson a kívánt fénydekoráció megvalósításához.

Ön itt van: Home Fénydekoráció