Irodaházak

Az innovatív eszközöket használó, professzionális látványterveken alapuló, állandó vagy időszakos fénydekoráció az irodaház márkavolumenét növeli.

A színek, a csillogás adja a nemesfémek, drágakövek eleganciáját, értékét. Ugyanezt az értéket adja a fény a dekorációt magára öltő irodának: az épület architektúráját hangsúlyozza, vagy éppen arculatát átalakítja, annak esti hatásában új tartalmat ad. A díszfény tömegvonzó hatása mellett kiemeli az épületet a környezetéből, az elegancia vagy a futurisztikus játékosság élményét adva az üzleti partnerek és a nagyközönség számára. Több évtizedes tapasztalattal, mérnöki vezetéssel rendelkező kiváló kivitelező csapatot hívhat segítségül a feladat megvalósítására. A magas minőséget franciaországi gyártóegység garantálja. A termékek magas minőségi kritériumoknak megfelelően készülnek, válogatás és ellenőrzés biztosítja a megbízhatóságukat. Minden termék CE-minősített!

A BLACHERE-t érdemes választani

  • A háttér

  • A minőség

  • A bizonyíték

  • Tervezés és kivitelezés

A Blachere Illumination három kontinensen, a világon összesen 20 országában van jelen. A nemzetközi háttér biztosítja azoknak az egyedülálló termékeknek a megtervezését és gyártását, melyekkel látványos fénydíszbe tudja öltöztetni objektumát. A Fényfüzér oldal ezt szeretné bemutatni Önnek.

A minőségi és alapanyag-előírásoknak valamint a gondos termékellenőrzésnek köszönhetően a termékek értékesítése után kevesebb, mint 1%-os a garanciális igények bejelentése. Megrendelőink között tudhatunk olyan plázát, amely nyolc éve úszik fényárban díszfény-elemeinknek köszönhetően. A termékek minőségét erősíti, hogy a fények színhőmérséklete precízen, pontosan egységes, azok látványa önmagáért beszél.

A Blachere Illumination nyugaton igazolta már tevékenységének szükségességét. A kivitelezett látványok, tekintetet vonzó fények egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak az odalátogatókra, tömegvonzó hatásuk a gazdaságban is érezhető.

A Blachere Illuminationnél lehetősége van látványtervezésben gyakorlott csapatot segítségül hívni az egyedi terv készítéséhez. A gondos tervezést megvalósíthatja mérnök által vezetett kivitelező csapatunkkal, hogy maximális kényelemmel és biztonsággal jusson a kívánt fénydekoráció megvalósításához.

Ön itt van: Home Fénydekoráció Irodaházak